2
De diensten van batao

Jouw webshop een groot succes

Samen bouwen aan jou resultaten. Dit is wat we voor je kunnen doen.

Jouw webshop. onze zorg

Tof dat je geïnteresseerd bent in onze diensten. Of het nu gaat om een B2B of B2C oplossing. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij ontwerpen webshops, bouwen ze en helpen je bij de online marketing. Bekijk hieronder wat we voor je kunnen betekenen, of neem direct contact met ons op!

Doelgericht dankzij de front-end designer van Batao

Als full-service E-commerce bureau kunnen we je namelijk helpen bij de ontwikkeling van je volledige E-commerce platform.

Grafisch designer voor Magento webshop

Op zoek naar een graphic designer voor jouw Magento webshop? Look no further! Wij zijn jouw full service e-commerce partner.

Design & Vormgeving

Het is het eerste waar een klant bij binnenkomst naar kijkt; het ontwerp van je webshop. Deze split-second beslissing kan het verschil betekenen tussen conversie en klanten die de webshop direct weer wegklikken.

Development & Techniek

Op zoek naar een goede Magento developer? Bij Batao kun je terecht met al je Magento uitdagingen. Ons zeer ervaren en gekwalificeerde team staat voor je klaar om welke Magento opdracht dan ook aan te gaan.

Hosting & Beheer

Een nieuwe dienst van Batao: onze eigen hosting! Wanneer we een Magento webshop hebben opgeleverd, willen we er zeker van zijn dat onze klanten terecht kunnen bij een goede hostingpartij.

Modules & Hosting

Wij zetten onze E-commerce kennis op meerdere vlakken en zo breed mogelijk in. Met Cart2Quote maken wij geweldige B2B modules die wereldwijd ingezet worden door talloze E-commerce platforms. Daar zijn we trots op.