2
Ons ontwerp, jullie uitstraling

Design & Vormgeving

Het is het eerste waar een klant bij binnenkomst naar kijkt; het ontwerp van je webshop. Deze split-second beslissing kan het verschil betekenen tussen conversie en klanten die de webshop direct weer wegklikken.

Jouw webshop, onze zorg

Het is het eerste waar een (potentiële) klant bij binnenkomst naar kijkt; het ontwerp van je webshop. Wij zijn ons ervan bewust dat deze split-second het verschil kan betekenen tussen conversie en klanten die de webshop direct weer wegklikken. Onze ontwerpers zijn ware kunstenaars die het belang van een goed design snappen, om zo tot doelgerichte ontwerpen te komen. Simpel, modern en daadkrachtig waar nodig, uitsprekend en opvallend waar mogelijk.
Een webshop laten ontwerpen door Batao betekent een intensieve samenwerking, waarbij onze ontwerpers het belangrijk vinden om jou en jouw bedrijf te leren kennen.

“Wij vinden het belangrijk dat het ontwerp van een webshop niet alleen doel- en conversiegericht is, maar ook dat het design uitstraalt wat het moet uitstralen. Niet alleen in tekst maar ook in beeld moeten klanten direct kunnen zien waar een organisatie voor staat; wat de bedrijfscultuur en bedrijfswaarden zijn. Pas wanneer je een organisatie echt goed leert kennen, ben je als ontwerper in staat de juiste snaar te raken.”

Mark Bodde

Ontwerper Batao

De gebruiker voorop

In onze ontwerpen houden we altijd rekening met de user experience. Een webshop kan er namelijk nog zo mooi uitzien en technisch bijzonder goed in elkaar zitten, wanneer een gebruiker het idee van de webshop niet snapt en niet kan vinden wat hij of zij zoekt, heeft het allemaal geen meerwaarde. Onze (UX-)designers zijn niet alleen gespecialiseerd in het neerzetten van de meest prachtige ontwerpen, ze weten ook precies wat wel en niet werkt! Bekijk hieronder welke diensten wij jou aan kunnen bieden. Wil je een webshop laten ontwerpen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Roy, onze projectmanager.