2
Magento webshops en toepassingen op maat

Webshop maatwerk bij Batao

Geen standaard webwinkel maar een webshop die qua uiterlijk en functionaliteit volledig is aangepast aan de behoeften van jouw organisatie? Voor het beste webshop maatwerk kun je terecht bij Batao.

Intensieve samenwerking met korte communicatielijntjes

Wij vinden een intensieve samenwerking met korte communicatielijntjes één van de belangrijkste onderdelen van een vruchtbare samenwerking. Dat is dan ook de reden dat we ervoor kiezen om alles wat we maken, intern te doen. Wij werken niet met outsourcing naar India of het oostblok, maar ontwikkelen alles gewoon zelf vanuit ons kantoor in Nijmegen. Snelle communicatie met de beste developers zorgt ervoor dat we jouw wensen constant op de eerste plek kunnen zetten, waardoor we altijd tot het beste resultaat kunnen komen voor jouw business.

De bewezen developers van Batao

Wij kennen Magento door en door. Niet alleen omdat we te gekke webshops bouwen, maar ook omdat we revolutionaire B2B modules bouwen zoals het hoog beoordeelde Cart2Quote. Zeker wanneer je organisatie behoefte heeft aan webshop maatwerk, is deze ervaring goud waard. We weten hoe we complexe functionaliteit kunnen inbouwen, en zijn altijd kritisch op de geleverde kwaliteit. Kortom komt het er op neer dat het niet uitmaakt wat er gebouwd moet worden, Batao klaart de klus!